Вижте продукти от другите ни партньори
ЛЕПИЛО ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ CT15

Отлична адхезия с основата.Висока еластичност.
Устойчивост на напукване.С фибри
Подходящо за залепване и шпакловка на топлоизолационни плоскости от експандиран/екструдиран полиестер(EPS/XPS).

Опаковки : 25 кг.

ЛЕПИЛО ШПАКЛОВКА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ CT16

Отлична адхезия с основата.Висока еластичност.
Устойчивост на напукване.Подходящо за залепване и шпакловка на топлоизолационни плоскости от експандиран/екструдиран полиестер (EPS/XPS).

Опаковки : 25 кг.

ЛЕПИЛО ЗА ФАЯНС И ТЕРАКОТ С1

Лепило за вътрешна употреба, предназначено за лепене на фаянс, теракота и подова керамика директно върху бетон, циментови замазки, хоросанови мазилки, газобетон и др.
Основата трябва да е чиста, суха, стабилна, без пукнатини и предварително нивелирана.

Опаковки : 25 кг.

">

<?php echo "111";?>

a

a

БЕТОНКОНТАКТ

Контактен грунд на основа акрилатна дисперсия с добавени пълнители и фин пясък за допълнителна здравина и подобрено сцепление на основата.
Използва се при подготовка на бетонни повърхности преди полагане на гипсови, вароциментови, полимерни и други мазилки.Създава свързваща основа при залепване на керамични плочки върху стари плочки.
Укрепва стари и ронливи повърхности, като заздравява основата и осигурява отлично сцепление със следващото покритие

Опаковки : 5 и 25 кг.

ЛЕПИЛО ШПАКЛОВКА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ БЯЛА CT17

Бяла фина циментова смес подходяща за лепене и направата на изравнителна шпакловка на плоскости, армирани с фибро мрежа от експандиран и екструдиран полистирол (EPS/XPS) и плочи от минерална вата при изпълнение на вътрешна или външна топлоизолация.

Опаковки : 25 кг.

ЛЕПИЛО ЗА ФАЯНС И ТЕРАКОТ ФЛЕКС C2ТЕ

Високообогатената циментова смес е идеално решение за еластично лепене на различни каменни, керамични плочки, басейни, гранит, газобетон, гранитогрес, мрамор, естествени камъни, тухли и други каменни облицовки върху предишни такива или други минерални основи.
Повишената адхезия и еластичност гарантират отлични резултати при направа на външни каменни облицовки с повишени термични и статични натоварвания.

Опаковки : 25 кг.

УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО

Лепилната смес, предназначена за лепене на плочки в средно натоварени помещения, без интензивна влага , за залепване на керамични плочки и Ytong.

Опаковки : 25 кг.