Вижте продукти от другите ни партньори
Акролит-акрофлекс

Водонепроницаема замазка полимер бетон (дълбоко проникващ грунд)

Хидроизолацонният грунд Акролит-акрофлекс е бяла, течна композиция, която прониквайки в порите на бетона, повишава значително неговата водонепропускливост.

Приложение

  • Грундиране на циментови повърхности с цел подготовка за полагане на хидроизолация Акрофлекс.
  • Грундиране в бани,санитарни помещения, тераси, плувни басейни преди полагане на фаянс, теракот и друг вид облицовки.
  • Саниране на стари, ерозирани от влага хоросанови мазилки.
  • Грундиране на влажни помещения, предразположени към образуване на мухъл и плесен, преди нанасяне на вододисперсни бои.

Начин на употреба

Нанася се двукратно с четка или валяк във вид, в който се доставя. Всеки слой се полага след изсъхване на предшестващия го.

Разход

0.20-0.40 л/м2 в зависимост от порьозността на повърхността.

Опаковка и съхранение

Съхранява се в закрити сухи складови помещения при температура от 5 до 30°С.
Пластмасови туби - 1 и 3 л.
Гаранционен срок - 12 месеца от датата на производство.

БИТУМЕН ГРУНД - ВЪЛКОВ

Битуменка-грунд служи за антикорозионна защита на метални повърхности, грундиране на бетонни повърхности преди полагане на хидроизолационната композиция Битуменка-флекс или за залепянето на рулонни битумни хидроизолационни мембрани.

 ПРЕДИМСТВА Хидроизолационния грунд Битуменка-грунд осигурява дълготраен и еднороден хидроизолационен слой(филм) с много добри възможности за залепяне към строителни материали. Издържа на киселинни и алкални разтвори, както и на солена вода. Лесно и удобно за транспортиране и употреба – нанася се с четка с дълга дръжка. Това е безопасен метод – работи се на студено.

НАЧИН НА УПОТРЕБА Хидроизолационният грунд се използва във вида, в който се доставя. Преди работа е необходимо добре да се разбърка. Хидроизолационният грунд се полага с четка, валяк или пистолет, върху почистени и сухи повърхности. Необходима температура на околната среда при работа – минимум 10°С. Желателно е да се полагат минимум два пласта за хидроизолационна защита, а при грундиране е достатъчен един пласт. Всеки пласт се полага върху предишния, след като последният е изсъхнал.