Вижте продукти от другите ни партньори
БОРОГРУНД

Намалява попиващата спосбност на основата, създава добра връзка с последващите я покрития. За грундиране на гипсови, варови и циментови мазилки, бетон и за заздравяване на ронещи се повърхности.
Добра проникваща способност. Съхне бързо. Атмосфероустойчив.

Опаковка : 1 л. и 5 л.

БОРОКОНТАКТ

Служи като свързващ междинен слой при лепене на нов фаянс върху стар, между стара и нова мазилка. Повишава здравината на слепване между старият и новият слой. Температура на работа 5-35 градуса

Опаковка : 1 л. и 5 л.

Латекс Боролекс

Воднодисперсионна боя за боядисване на помещения с висока влажност (бани, тоалетни, мокри помещения и др.). Отлична белота и покривност. “Дишащ”.

Опаковки : 1,5кг., 5кг., 12кг., и 25 кг.

Теракол Лепило за плочки клас С2T

Лепило с по-висока якост и адхезия на залепване от по-висок клас – клас С2T. За залепване на теракота, фаянс, мрамор, гранит и др. Хидро и мразоустойчиво.

Теракол Флекс Еластично лепило за плочки

Съдържа специални еластични добавки, което го прави особено подходящо за работа в новопостроени сгради, които в продължение на няколко години се слягат. Препоръчва се при лепене на големи плочи (40х40, 60х60), гранитогрес, естествен камък или върху стара теракота в комбинация с “Бороконтакт”. Хидро и мразоустойчиво.

Теракол циментова шпакловка

Готова смес за шпакловане на циментова основа.За външни стени и мокри помещения. Хидро и мразоустойчива. Пластична при работа. Отлична адхезия към гладки основи.

Теракол циментова шпакловка - бяла

Готова смес за шпакловане на циментова основа с бял цвят. Циментова шпакловка с бял цвят за външни стени и мокри помещения. Може да не се боядисва. Хидро и мразоустойчива. Пластична при работа. Отлична адхезия към гладки основи. Добра основа за стенописи.

Гипсова шпакловка

Готова смес за шпакловане на гипсова основа.С голямо отворено време, удобна за работа. Изключителна пластичност и лекота на нанасяне. Образува гладка и здрава повърхност.

БороКИТ Сатен

Шпакловка супер фина, цвят бял. Прахообразна суха смес на базата на хидратна вар и фин минерален пълнител. За фино шпакловане на гипсови мазилки, шпакловки, гипсфазер, гипсокартон и гладък бетон. За заравняване на стари, груби латексни покрития.

Боролекс за влажни помещения

редназначение: Вододисперсионна боя за боядисване на помещения с висока влажност, в които има условия за развитие на микроорганизми - бани, тоалетни, мокри помещения, северни и западни стени, където има кондензна влага и др. Група 2, подгрупа 7- филм консерванти. Катергория на потребителите: масова и професионална. Течен биоциден препарат.

 

 Свойства:

- Регистрирана в МЗ-Разрешение за пускане на пазара №1366-1/08.10.2012 г /от МЗ

- Устойчива на светлина и атмосферни въздействия

- Висока устойчивост на мокро триене - клас 2 съгласно БДС EN 13300

- Отлична белота и устойчивост на стареене и пожълтяване. Отлична покривност.

- Позволява на стената да “диша”

- Лесно нанасяне с ниски загуби при нанасянето.